Image

*BELANGRIJKE UPDATE*

Beste avonturiers,

We hebben het maximum aantal inschrijvingen van jeugdleden voor het jeugdkamp 2024 bereikt. Dit betekent dat het inschrijfformulier nu niet meer toegankelijk is. Ben je te laat met inschrijven, maar wil je alsnog graag mee? Dan kunnen we je op een reservelijst plaatsen. Wanneer er plek vrij zou komen, bestaat de kans dat je alsnog meekan. Let op: dit is geen garantie! Wil je op de reservelijst? Stuur dan een mail naar jeugdkamp@jokersvc.nl. Door je alsnog aan te melden, krijgt de commissie van jeugdkamp een beter beeld van hoeveel jeugdleden er in totaal graag mee hadden willen gaan. Dit is een belangrijk gegeven om mee te nemen richting volgende jeugdkampen, zodat we deze telkens kunnen blijven verbeteren.


Ahoy avonturiers!

Waag nu je kans om als echte piraat een weekend vol spannende, leuke activiteiten en volleybalplezier te beleven bij de Hoffbauer te Zutendaal. Van schatzoeken tot piratenspellen; er wacht een onvergetelijk avontuur op jou! 

Schrijf je snel in om deel uit te maken van onze piratenbemanning. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Zet alle zeilen bij en kom van vrijdag 30 augustus tot zondag 1 september met ons mee op het Jokers jeugdkamp 2024.

Ben je 17 jaar of jonger en wil je het hele weekend mee op kamp?

De kosten voor het kamp zijn € 40. Hiervoor krijg je 2 overnachtingen en lekkere maaltijden. Schrijf je (vanaf 6 april 2024) in via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScP4eB9vaN7x2QZL8s7M5tj3rDiHYqb8IYuRMwBpIs85tt5xQ/viewform?usp=share_link

Alleen op zaterdag 1 september reizen over volle zee?

Dat kan voor onze jongste Jokers! Zo kunnen ze al eens proeven aan hoe het jeugdkamp is. De kosten voor de kampzaterdag zijn € 10. Hiervoor ontvangen we je rond 12 uur en aan het einde van de middag (+/- 16 uur) ga je weer naar huis. Schrijf je (vanaf 6 april 2024) in via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfaoCmeKTS0Ma5jII3OBj6-H7s_calkvlnj_sppyAMQJO313w/viewform?usp=share_link

Ben je 18+ en seniorenlid van Jokers VC? Of geef je training aan een jeugdteam? Dan kun je mee als begeleiding! De inschrijflink wordt verspreid via de groepsapp van je team en de kamporganisatie.

Ingeschreven?

  • Je ontvangt binnen +/- 2 weken na inschrijving via e-mail of door een bericht in een team groepsapp een bevestiging van je inschrijving.
  • Ongeveer 1 week voor het kamp ontvang je meer informatie over het kamp waaronder een lijst met benodigdheden.

Vragen?

Stel ze via een e-mail aan jeugdkamp@jokersvc.nl of aan iemand van de organisatie.

Volg je ons ook even op Instagram?

https://www.instagram.com/jeugdkamp_jokersvc/

Arrr!

Luc, Aimee, Thomas, Myren, Michelle, Jordy, Floris