Image

Jokers op expeditie

Het jeugdkamp vindt dit jaar plaats van vrijdag 2 t/m zondag 4 september 2022 in de Hoffbauer in Zutendaal. Het kamp start op vrijdag rond 18.30 uur en eindigt op zondag rond 14.00 uur. De kosten van dit expeditie robinson kampweekend zijn € 35 per kind.

Ben je 17 jaar of jonger en wil je het hele weekend mee op kamp?
Schrijf je in via deze link: https://forms.gle/zmVsTM6skoxGihSz5

Alleen op zaterdag 3 september mee op expeditie? 

Dat kan voor onze jongste Jokers t/m 9 jaar! Zo kunnen ze al eens proeven aan hoe het jeugdkamp is. De kosten voor de kampzaterdag zijn € 7,50 per kind. Hiervoor ontvangen we je rond 09.45 uur en aan het einde van de middag (+/- 16.00 uur) ga je weer naar huis. Lijkt je dit leuk? Schrijf je in via deze link: https://forms.gle/ZKHtKHygpMRMbdYs7

Ben je 16+ en seniorenlid van Jokers VC? Ga dan mee als begeleiding! De inschrijflink wordt verspreid via de groepsapp van je team en de kamporganisatie.

Heb je je ingeschreven?
- Je ontvangt binnen 2 weken na inschrijving via e-mail of door een bericht in een team groepsapp een bevestiging van je inschrijving.

- Ongeveer 1 week voor het jeugdkamp weekend of de kampzaterdag ontvang je een e-mail met inpaklijst en meer informatie over het kamp.

Vragen?
Stel ze via een e-mail aan jeugdkamp@jokersvc.nl of aan iemand van de jeugdkamporganisatie.

Volg je ons ook even op Instagram?
https://www.instagram.com/jeugdkamp_jokersvc/

Survival groetjes,
Luc, Aimee, Thomas, Veerle en Kim